Lid worden

Onze openingsuren

Nieuw: #kidspadeleeklo : Nu padel, de snelst groeiende sport, zijn intrede heeft gedaan in België en super populair is in Eeklo, hebben we samen met Attak Padel Academy een heel mooi plan uitgewerkt om ook in kidspadel een toonangevende rol te kunnen spelen.

#kidspadeleeklo is ons nieuw project dat start vanaf april 2021, waarbij we kleuter- en kidspadellessen zullen aanbieden op woensdagmiddag van 13u30 tot 16u30. 

Hoofdtrainer Vincent De Decker van Attak Padel Academy heeft een team van gediplomeerde padeltrainers ter beschikking om van dit project op onze club een succes te maken zowel voor kleuters als kids:

  • Olivier Driessen-Andries (Padel coördinator en p500)
  • Mieke Van Canneyt (Lo leerkracht en P 200)
  • Iza Saelens (Aspirant initiator)

De lessen zullen gegeven worden op woensdag, telkens voor 8 weken op 3 terreinen.

Hallo Sportief padellid, Zoals de meeste onder jullie wel al weten organiseert Tennis Vlaanderen in het najaar terug een Padel Interclub. Indien er onder jullie leden zijn die competitie willen beginnen spelen en die zich ook eens willen meten aan andere clubs dan is dit het moment om zich in te schrijven.

Net zoals de voorbije jaren is het op onze club toegestaan om voor je vrienden te koken of de BBQ aan te steken. De houtskool is gratis, de keuken mag je ook gebruiken, maar je houdt alles netjes.

Daarnaast moeten ook volgende extra coronamaatregelen in acht gehouden worden:

Ondanks de coronasituatie lijkt het erop dat we dit jaar evenveel tennis- en padelleden mogen verwelkomen op onze club. Er wordt ook meer gesport op onze club dan vorige jaren. Supernieuws al moeten we hier en daar toch wat bijsturen.