Lid worden

Onze openingsuren

Naast alle sportieve erkenningslabels, heeft TC Eeklo met alle leden, jong en oud, de trainers en het bestuur een heel sociale en gezellige sportclub opgebouwd. Bij ons kan je met familie en vrienden na de inspanning ook ontspannen met  een leuke babbel, een pintje bier of glaasje wijn zodat iedereen zich hier echt thuis voelt.  

We willen hier nóg een stapje verder in gaan...  

Wie vond het vroeger in zijn familie, ook steeds zo gezellig toen oma voor de nonkels, tantes, neefjes en nichten een heerlijke fricandon met kriekjes klaarmaakte in de oven, of die zalige lasagne met extra worteltjes en champignons erin...  

De Moemoe van TC Eeklo..  

Wij hebben op de club ook zo'n échte moemoe,  die heel graag voor de TC Eeklo familie een heerlijk potje zou willen koken op de club. Moemoe is de mama van Siska en heeft een passie voor koken. Ze wil als vrijwilliger ons 2 keer per maand verwennen met culinaire hoogstandjes of gewoon zalige boerenkost, naar gelang moemoe haar koksmuts staat...  

Twee vrijdagen in de maand kookt "moemoe" op de club voor max 25 personen. Een tafel reserveren kan van 18u30 tot 21u00 ten laatste tot dinsdagnacht 00:00. 

Je bent welkom alleen, met vrienden, met je tennis- of padelmakkers of gewoon met je gezinnetje na aan drukke school- of werkweek.  

Wij vinden het alvast een super idee en kijken al uit naar de eerste vrijdag, jullie ook?

De eerste week staat Coq Au Vin op het menu en Puree met salie-botersaus voor slechts €15, incl. 2 hapjes en een aperitiefje (kids €12)

Schrijf je nog vandaag in voor onze eerste culinaire verwenning op vrijdag 19 oktober.

Inschrijven en betalen doe je via activiteiten