Lid worden

Onze openingsuren

SNS (Sport na School) Padel

De SNS-pas is een sportpas voor leerlingen van het secundair onderwijs waarmee je gedurende een bepaalde periode aansluitend aan de schooluren kan deelnemen aan verschillende sportactiviteiten. Met een SNS-pas kan je sporten waar, wanneer, hoeveel en met wie je wil. Een SNS-pas kost 30 euro voor 1 periode, voor twee periodes betaal je 45 euro. Meer info over SNS

Wat is Padel?

Padel is een racketsport met ingrediënten uit o.a. tennis en squash. Het is een terugslagspel dat dubbel wordt gespeeld op een rechthoekig terrein omringd door U-vormige glazen of betonnen wanden. De bal blijft in het spel na contact met de wanden. Dit zorgt voor langere rally’s en levert meer spelplezier op. Een ideale sport om te spelen met vrienden. Padel is plezierig en uitdagend voor sportievelingen van eender welk niveau,een ideale sport om te spelen met vrienden!

Volgende afspraken gelden

op 29 en 31 januari worden de spelregels uitgelegd en is er begeleiding bij het spel.
je speelt het spel met 4 (dubbel spel) gedurende 1,5 uur op 1 terrein. (De eerste week zijn er uitzonderlijk 2 terreinen voorzien).
inschrijven kan voor maximaal 1 x per week/ persoon.
sportschoenen zijn vereist. Wie tennisschoenen heeft, mag dit ook aandoen.

Volgende afspraken gelden

bij lichte regen kan er gespeeld worden. BIj zware regen, sneeuw of vriesweer zal de activiteit geannuleerd worden. De beurt vervalt dan. de bediening van het licht bevindt zich aan de tennismuur.
je haalt je racket af in de cafetaria en draagt daar goed zorg voor. Bij moedwillige schade aan het racket zal 50 euro schadevergoeding gevraagd worden.

Boek je padelterrein

Via de link hieronder kan je je padelterrein boeken. Selecteer de datum(s) en klik op Deelnemen. Vul je gegevens in.

Er zijn geen komende evenementen